Меню сайта
Язик сайта



Голосования
Ви розумієте все на сайті ?
Всего ответов: 24
Добавь нас в закладки


Cтатистика

Locations of visitors to this page
Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі:

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Интернет-кафе » Мода ,стиль и краса » Сила і пристрасть деміну
Сила і пристрасть деміну
АрянаДата: Понеділок, 22.09.2008, 20:34 | Сообщение # 1
Нормальний
Группа: /^Модератори^/
Сообщений: 55
Власний стиль – це своєрідний фільтр, який необхідно правильно накласти на модні тенденції цього сезону, щоб вибрати з величезної кількості новинок те, що підходить саме тобі.

Ні для кого не секрет, що сучасний світ існує в єдиному інформаційному середовищі. Журнали в Москві, Нью-Йорку й Парижі пишуть про одне й те ж. Всі ми дивимося одні й ті ж фільми, слухаємо одну й ту ж музику, намагаємося бути схожими на одних і тих же зірок. Люди, для яких ікона стилю – Гвен Стефані, Ніколь Річчі або Мадонна, неодмінно впізнають одне одного на будь-якій вечірці. Проте виділяти трендові речі з багатьох невиразних і нецікавих клонів і при цьому не виглядати, як погана копія якоїсь зіркової персони, – це велике мистецтво.

Дівчині з бездоганним смаком не потрібно казати, що в цьому сезоні актуальні чорні або сині джинси. Вона підсвідомо вираховує модні тенденції, коли переглядає журнали, репортажі з публічних тусовок або відеокліпи, — і миттєво знаходить в магазинах серед тисяч речей ту, яка буде виглядати на ній не гірше, ніж на будь-якій фешн-іконі.

Тим не менш, чи багато знайдеться елементів гардеробу, в яких би дівчина почувалася комфортно? Тонкі шпильки, вузькі спідниці й елегантні блузи – це все робить нас надзвичайно жіночними й тендітними. І без зайвої сором’язливості варто зізнатися, що модниці вбираються так, аби відчувати на собі захоплені погляди. Однак жодна дівчина з доброї волі не вдягла б усі ці обладунки. Це та жертва, яку доводиться щоденно нести на вівтар жіночої вроди. Вишукані речі, без сумніву, потрібно вміти носити і постійно стежити за своїми рухами. Однак наскільки це зручно? Як то кажуть, є одяг святковий, а є – буденний. Та це зовсім не означає, що потрібно йти на компроміс із привабливістю.

Сильна та сучасна
Звісно, йдеться не про фізичну силу, яка нам, дівчатам, не імпонує. Мова про те, що саме в зручному одязі ми почуваємося розкутими і впевненими. До джинсів ми звикли давно. Мабуть, це єдина річ, яку важко чимось зіпсувати. Як не крути, а й на вечірку, й до офісу – це завжди безпрограшний варіант. А в сезоні зима-весна 2008 джинси стають надзвичайно сексуальними.

Інколи вибір джинсів нагадує дегустацію вин. А обираючи між тим, що добре і що краще, легко заплутатися. Тому варто знайти деякі правила, щоб не розгубитися серед розмаїття модного одягу.

Крій

Половина успіху тієї чи іншої моделі залежить саме від нього. Найкращий крій той, що переходить з сезону до сезону і стає бестселером. Цього року модники обирають прямі моделі або «slim». Відчувається вплив вісімдесятих, щось від рок-музики. Дизайнерка Світлана Бєвза пропонує своєрідний прийомчик: із внутрішнього боку штанини має бути блискавка, для зручного вдягання, щоб п’ятки, так би мовити, не застрягали. Цього шматка металу цілком достатньо, адже головний тренд сезону – стриманість.

Пояс

До різних фігур підходять джинси різного крою, але деякі моменти зроблять їх ультраактуальними. Запам’ятайте: лінія талії підіймається вгору!

Багато сезонів поспіль шаленою популярністю користувалися джинси з низькою талією. Однак останнім часом дизайнери робили її все більш високою і, нарешті, сьогодні цей тренд став майже глобальним. Як відзначає розробник марки Notify Моріс Охайон, висока талія в стилі сімдесятих і вісімдесятих має декілька позитивних моментів. Перш за все, вона може візуально зробити ноги більш довгими, а з остаточним зникненням зі сцени джинсів із низькою посадкою перехожі більше не побачать вашої спідньої білизни.

Довжина

І тут є кілька варіантів. Перший – це джинси дощиколотки. Альтернатива цьому — довжина over size, тобто джинси мають бути настільки довгими, щоб повністю закривати каблук або збиратися на ньому складками. Дизайнерка Оксана Караванська радить обирати довжину залежно від взуття. Якщо взуваєш високі чоботи, то відповідно джинси мають бути коротким. Це варіант номер один. А під туфлі— ідеально підійдуть якомога довші джинси.

Деталі

Замість яскравих блискіток – майже матове каміння, замість блискучого металу – зачорнена поверхня. Сьогодні джинси мають виглядати елегантно, а не епатажно й різко, як минулого сезону. Деталі оздоблення відіграють важливу роль: принти у вигляді логотипів марки на внутрішніх кишенях джинсів із деніму-стрейч розкажуть нам про роман між ними і власницею.

Верхній поверх

Вузькі топи й футболки замінили туніки й трикотажні сукні, які прекрасно комбінуються з не менш вузькими джинсами. Особливо популярними є трикотажні речі з капюшоном. Це можуть бути й кофти на блискавці, і легкі курточки, і безрукавки, і футболки. Обирати слід те, що більше подобається і добре сидить. Речі можна носити попарно, оскільки багатошаровість залишається в моді.

Влучною антитезою будуть приталені піджачки-смокінги або невагомі блузи з шовку.

Аксесуари

Образ, до якого звернулися дизайнери, – це дівчина з рок-н-рольних 90-х, а отже, й аксесуари мають бути відповідними, особливо актуальним є античний металік.

 
JeysevenДата: Понеділок, 22.09.2008, 21:06 | Сообщение # 2
Admin
Группа: [*(=^Администратори^=)*]
Сообщений: 117
це не для мене




 
Форум » Интернет-кафе » Мода ,стиль и краса » Сила і пристрасть деміну
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Реклама
Скачать фильмы