Меню сайта
Язик сайта



Голосования
Ти играеш CS ?
Всего ответов: 21
Добавь нас в закладки


Cтатистика

Locations of visitors to this page
Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі:

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Интернет-кафе » Є що почитати чи історії з життя » Воно було і загуло!!! (тут так само як що впало те пропало((((()
Воно було і загуло!!!
Оля)Дата: Неділя, 07.12.2008, 21:16 | Сообщение # 1
Активний
Группа: /*Модератоp форума*/
Сообщений: 63
Здавалося, що потрібно двом закоханим для серйозних стосунків. Взаємне кохання... Завжди бути поруч... Розуміти один одного...

У тернополян Ірини та Віктора було все: і кохання, і взаєморозуміння, і спільні інтереси... Але це прекрасне почуття тривало недовго, точніше довго, але в один момент все закінчилося. Ніхто з них не очікував такого повороту у стосунках.

Часто доводиться чути, що хлопці є невірними для своїх половинок, але тепер можна сказати, що це неправда. Адже в багатьох випадках, коли розлучаються закохані, також винні і дівчата.

У цієї пари все зруйнувалося в один момент. Причиною їх розлуки стала зовсім необдумана ситуація. Багато хто вважає, що хлопці не приділяють певної уваги своїм половинкам, вони ще хочуть приділяти увагу випивкам, компаніям, а також мати не одну дівчину, а кілька, при чому, щоб одна з одною не були знайомі.

Але буває й навпаки. У цьому випадку Ірина заявила Віктору, що вона ще не хоче серйозних стосунків, хоча вони і зустрічалися вже більше року, їй хочеться погуляти у гучних компаніях, порозважатися не з одним хлопцем, який дійсно її кохає, а з кількома, її зацікавила випивка, сигари. У цей момент їй здалося, що вона відчула незалежність від коханого, адже пішли гучні компанії, випивка, сигарети, необдумані дії...

Найчастіше така негативна поведінка у дівчат виникає, якщо вони виховуються тільки бабусею, яка не має впливу на свою онучку. Така ситуація склалася і в Ірини.

Колись все було по-іншому, дівчата хотіли навернути своїх половинок на правильний шлях. А тепер все навпаки. Ірина починає курити, причому таємно від Віктора. Але такого приховати неможливо. Хай він цього не бачить, але хтось це бачить. А зрештою, саму поведінку приховати можна, а де тоді має дітися запах диму від сигари, спиртного...

Але Віктор, на диво, виявився терплячішим. До певного часу він терпів витівки Ірини. Але так довго тривати не могло. Зробивши їй зауваження кілька разів, він побачив, що це все безрезультатно. Задумавшись над їхніми стосунками, він вирішив з нею розійтися лише через те, що вона не могла кохати тільки його, одного єдиного. Але попередивши її, що якщо вона кине курити та гуляти, в них все налагодиться. Цього не сталося. Всі його сподівання були марними, він намагався піти їй назустріч, хотів, щоб в них все було якнайкраще.

Зрозумівши, що кінець їх стосункам, які тривали більше року, він також намагався її забути, шукав розради у друзів, зустрічався з іншою дівчиною... Але це не так легко було зробити, адже Ірина завжди була у його колі зору. Важко забути людину, яку вірно кохаєш. Але в нього і не було сил більше чекати, коли вона виправиться. Друзі вважали їх ідеальною парою, можливо, трішки заздрили їм. Але для них, закоханих Ірини та Віктора, все закінчилося: і прогулянки разом, і відпочинки на природі, одним словом - все...

З часом Ірина зрозуміла, що накоїла, але було вже пізно. Вона шукала з ним зустрічі через спільних знайомих, але все виявилося марним. Час, який Віктор дав їй для виправлення поведінки, минув, йому також не захотілося чекати та надіятися, адже він ще молодий, красивий, не зациклюватися йому на ній одній...

На сьогоднішній день Ірина з Віктором не зустрічаються, їх стосунки завершені остаточно.

Отже, нам, дівчатам, потрібно задуматися, що ми можемо втратити, коли кохаємо та не цінуємо таких терплячих хлопців. Адже не кожний буде чекати, коли ми виправимо всі наші помилки, коли ми зрозуміємо, що ми дійсно кохали цю людину і що саме він нам потрібний. Коли ми це зрозуміємо, може бути занадто пізно.

 
JeysevenДата: П`ятниця, 12.12.2008, 16:06 | Сообщение # 2
Admin
Группа: [*(=^Администратори^=)*]
Сообщений: 117
а де воно ділося?




 
Оля)Дата: П`ятниця, 12.12.2008, 20:09 | Сообщение # 3
Активний
Группа: /*Модератоp форума*/
Сообщений: 63
розчинилося в повітрі((((((((((((((((

Додано (12.12.2008, 20:09)
---------------------------------------------
життя так пригнічую совість і гідність!

 
Оля)Дата: П`ятниця, 12.12.2008, 20:11 | Сообщение # 4
Активний
Группа: /*Модератоp форума*/
Сообщений: 63
і щоразу плачуть тіки дівчата.. хлопці а ви колись плакали( можна і втіхаря під ковдрою) за дівчат????
Прикрепления: 2467739.jpg (102.0 Kb)
 
Форум » Интернет-кафе » Є що почитати чи історії з життя » Воно було і загуло!!! (тут так само як що впало те пропало((((()
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Реклама
Скачать фильмы