Меню сайта
Язик сайта



Голосования
Ви розумієте все на сайті ?
Всего ответов: 24
Добавь нас в закладки


Cтатистика

Locations of visitors to this page
Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі:

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Интернет-кафе » Романтичні ПоДаРунки) » День святого Валенттина... Що ж дарувати????????
День святого Валенттина... Що ж дарувати????????
Оля)Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 15:30 | Сообщение # 1
Активний
Группа: /*Модератоp форума*/
Сообщений: 63
Що подарувати коханій людині в День святого Валентина? Це питання турбує кожного, хто вже знайшов свою Другу половинку. Широкий вибір сувенірів чекає на Вас в великих торгівельних майданчиках, ну а поки що ми розкажемо Вам. що являється символікою цього романтичного свята і. можливо, це допоможе Вам з вибором оригінального подарунку!

Отже…

Серце - колись люди вірили, що усі почуття, такі як любов, відвага, гнів чи страх, знаходяться в серці; пізніше почали вважати, що серцем відчуваєш тільки почуття любові. Так що серце в наш час це символ любові та дня святого Валентина.

Червона троянда - улюблена квітка Венери. богині любові. Червоний колір це колір сильних почуттів. Ось чому червона троянда це квітка любові - сотні років тому жінки носили з собою мереживні носовички. Якщо жінка впускала свій носовичок, то чоловік, який знаходиться поряд з нею. повинен був підняти і повернути його жінці. Іноді жінки спеціально впускали мереживну хустинку, щоб познайомитися з чоловіком, що їй сподобався. Дуже скоро мереживо почало повністю асоціюватися з любовним романом. Ось чому для загортування подарунків до дня святого Валентина часто використовується пакувальний папір у вигляді мережива.

Обручки - у більшості країн світу закохані під час заручин та весілля обмінюються обручками. Два-три століття тому саме в день святого Валентина було дуже популярно влаштовувати заручини, птахами кохання називають червонодзьобих барвистих папуг, що мешкають в Африці, свою назву вони отримали тому, що полюбляють сидіти, близько притулившись одне до одного. Голуби вважаються улюбленими птахами Венери. Вони все життя не змінюють пари і разом піклуються про своїх пташенят. Ці птахи символи вірності та любові, а також символи дня святого Валентина.

Купідон - син Венери. богині любові. Він може змусити людину закохатися, влучивши пострілом однієї зі своїх чарівних стріл.

 
JeysevenДата: П`ятниця, 13.02.2009, 15:37 | Сообщение # 2
Admin
Группа: [*(=^Администратори^=)*]
Сообщений: 117
Корисна ІнфА))))




 
Форум » Интернет-кафе » Романтичні ПоДаРунки) » День святого Валенттина... Що ж дарувати????????
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Реклама
Скачать фильмы