Меню сайта
Язик сайта



Голосования
УлЮБЛЕНА ПЕРЕДАЧА НА MTV?
Всего ответов: 31
Добавь нас в закладки


Cтатистика

Locations of visitors to this page
Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі:

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Интернет-кафе » Мода ,стиль и краса » Валентино Гаравані
Валентино Гаравані
JeysevenДата: Середа, 24.09.2008, 21:18 | Сообщение # 1
Admin
Группа: [*(=^Администратори^=)*]
Сообщений: 117
...........................................
перенесено.автор -Заучка
...........................................
Червоні нитки Валентино - історія світової моди

A A A
Размер шрифта:
Свою першу колекцію Валентино Гаравані представив 1959 року у Римі. З того часу й до сьогодні його вважають одним з найвідоміших дизайнерів і новаторів в історії світової моди. Його ім’я — втілення фантазії та елегантності, сучасності і безмежної краси

Історія Валентино бере свій початок з юних років, коли він, покинувши рідне місто Воґера в Італії, вирушив вивчати моду в Париж. На початку 60-х рр. майбутній кутюр'є переїхав у Рим і відразу ж відкрив власне ательє. До середини 60-х років ХХ ст. Валентино завоював позицію найкращого майстра італійської моди. А 1967-го він отримав нагороду імені Неймана Маркуса (аналог Оскара для моди).

1968 року в якості декоративного елемента з’явилася монограма «V», яка й стала певною візитівкою виробів Валентино.

До того ж Валентино став першим дизайнером haute couture, який виготовив повні колекції одягу як для чоловіків, так і для жінок. Поряд із цим дизайнер продовжує відкривати нові бутіки в Європі, Азії та Америці. Валентино вважають також новатором у використанні і підготовці своїх рекламних кампаній, він один з перших став застосовувати фотографів екстра-класу.

2002 року бренд Vаlentino придбав світовий лідер текстильного виробництва і виробництва одягу Marzotto Group. А 2007-го інвестиційна компанія з Англії Permira придбала модний будинок Валентино за 2,5 млрд EUR.

Валентино завжди асоціюватиметься з якістю, точністю в деталях, бездоганністю дизайну і майстерним підбором аксесуарів. Головна і незмінна мета цього дизайнера — підкреслити красу жінки. Головна пристрасть Валентино — червона барва. «Червоний — найкращий колір. Він підходить будь-якій жінці, лише треба пам’ятати, що існує понад 30 різних відтінків червоного», — запевняє Валентино. Свого часу він пошив славнозвісне червоне плаття для Жаклін Кеннеді, про яке вів розмову тоді увесь світ.

Цього року Валентино покинув світ високої моди, закривши своєю колекцією Тиждень Високої Моди в Парижі. На цьому він завершив цілу епоху в фешн-історії. Тепер справа метра високої моди продовжить італійка Олександра Факкінетті. Їй 35 і вона призначена креативним директором «Будинку Валентино».

Останній вихід на подіум його завершальної колекції був однією довгою килимовою доріжкою з моделей у червоних платтях, які принесли йому популярність. Цією доріжкою він назавжди увійішов в історію моди.





 
Оля)Дата: Неділя, 07.12.2008, 19:51 | Сообщение # 2
Активний
Группа: /*Модератоp форума*/
Сообщений: 63
гг а заучка то тіпа я була??? bash
 
Форум » Интернет-кафе » Мода ,стиль и краса » Валентино Гаравані
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Реклама
Скачать фильмы