Меню сайта
Язик сайта



Голосования
НаЙкРаЩиЙ кЛуБ УКРаЇНИ
Всего ответов: 37
Добавь нас в закладки


Cтатистика

Locations of visitors to this page
Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі:

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Интернет-кафе » Серіали » Щасливі разом
Щасливі разом
JeysevenДата: Неділя, 21.09.2008, 14:53 | Сообщение # 1
Admin
Группа: [*(=^Администратори^=)*]
Сообщений: 117

Щасливі разом» (рос. Счастливы вместе) — російський комедійний серіал телекомпанії ТНТ. Серіал знятий по формату найуспішнішого проекта у історії телебачення — «Одружені ... та з дітьми» (англ. Married ... with Children), завдяки якому FOX Network менш ніж за рік перетворилась з маловідомої компанії у одного з лідерів американського телебачення. Перша серія вийшла у ефір 8 березня 2006 року і мала назву «Знакомство с соседями». Показ серіалу був припинений 12 травня 2008 року серією «Назвался мужем — полезай в Светку», розбитим на дві частини. На той момент було знято 3 сезони, які в цілому складають 258 серій. В Україні серіал транслюється телеканалом Новий.

У серіалі екранізовано життя продавця взуття та його родини, які проживають у місті Єкатеринбург. У цій родині не прийнято пам'ятати про розклад дня, чемність, виховування дітей і добрі манери. Хочеш лаятись? — Лайся! Мрієш про обід? — Забудь! Мама дуже втомилася, вона дуже довго вимагала тата виконати, нарешті, свій подружній обов'язок. Потрібні кишенькові гроші? — Попроси їх у сусідів!Коли Гена Букін одружувався, він обіцяв Даші життя гідне принцеси — і йому майже вдалося додержати обіцянку, шкода що працює він продавцем у взуттєвому магазині та зарплати його вистачає лише на найобхідніше. Живуть вони у старій квартирі з вічним ремонтом, а його Даша ніколи не працювала: ні поза, ні всередині, будинку.

ГТолік Поліно

Толік Поліно

Анатолія Івановича Поліно грає Павло Савінков, другий чоловік Олени. Минуле Толіка повіяно темрявою: зовсім незрозуміло, ким був він у минулому житті, але зрозуміло одне — одруження з Оленою і дружба з Геною, та й весь сьогоднішній образ життя Толіка — це ніщо інакше, як прикриття його минулого. У обличчі Толіка Гена знайшов людину, яка повністю розділяє його інтереси: футбол, посиденьки у барі за стаканом пива і, звичайно ж, відвідування стриптиз-шоу в одному з клубів Єкатеринбурга. Толік дуже часто придумує всеможливі хитрі справи, які так подобаються Гені, бо дають великі гроші і любов найкращих дівчат, — і так не подобаються Олені, яка хоче бачити у своєму чоловіці тихого, слухняного хлопчика, а не «крадія і неандертальця», яким вона вважає Гену, і звинувачує його у поганому впливу на Толіка. Питання з батьками Толіка теж дуже темна історія. Сам він каже, що його батько був жигало, і помер від перевтоми, згорів «на роботі», а матір була стриптизеркою, і під час виступу її проковтнув удав, прямо на очах наляканої публіки. Але, враховуючи те, як Толік ховає своє минуле, і те, які персонажі з нього інколи вспливають — наємники і спецагенти, солдати удачі, то в історію жигало і стриптизерки віриться з важкістю. Крім всього іншого, у Гени і Толіка є ще один спільний інтерес і заняття — членство у клубі «БЕЗ БАБ» («Борців Єкатеринбурга За Безпощадне Абсолютне Бабовинищення»), який організував Гена, для боротьби з «бабськими штучками», як він сам це виявляє, тобто бабським мисленням, яке так не подобається справжнім мужикам, таким, як Гена і Толік. Також у нього на сідниці є татуювання «Я люблю Гену», набите йому помилково. На відміну від колишнього чоловіка Олени, Жені, — Толік далеко не погоджується зі своєю «коханою», і дуже часто, під впливом Гени, називає її заочі «куркою». Однак Толік дуже добре вміє підлаштовуватися під ситуацію. Тому, за думкою Даші, він майже ідеальний чоловік, чудова пара для Олени.

Головні герої
Гена Букін


Даша Букіна

Світлана Букіна

Роман Букін

Олена Поліно

Толік Поліно





 
DemoNДата: Неділя, 21.09.2008, 15:35 | Сообщение # 2
Прстий
Группа: /*^Простие Юзери^*/
Сообщений: 1
ахаххаахха
 
JeysevenДата: Неділя, 21.09.2008, 17:33 | Сообщение # 3
Admin
Группа: [*(=^Администратори^=)*]
Сообщений: 117
рульний фільм biggrin




 
ЗаучкаДата: Неділя, 21.09.2008, 18:18 | Сообщение # 4
Прстий
Группа: /*^Простие Юзери^*/
Сообщений: 17
Клас!!!!!!!!!!!! НАЙС!!! happy
 
JeysevenДата: Вівторок, 23.09.2008, 21:30 | Сообщение # 5
Admin
Группа: [*(=^Администратори^=)*]
Сообщений: 117
битон shock




 
Оля)Дата: Неділя, 07.12.2008, 21:17 | Сообщение # 6
Активний
Группа: /*Модератоp форума*/
Сообщений: 63
ага)) але поміняй смайли вони мене харять((((
 
Форум » Интернет-кафе » Серіали » Щасливі разом
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Реклама
Скачать фильмы